Citiraj:
Autor Visage
Ako ces igrati s obitelji i prijateljima, posebno s klincima, uzmi Amigu.
Falcon sto god ima od igrara je vise manje portirano od ST-a, tako da nemas bozna sto da moze iskoristiti grafiku i zvuk novije masine. Tu jednostavno Amiga nema premca.
Amiga ima more vrhunskih za stare, a nove AGA-e, takodjer su dobile igara, cak i obnovljenih legendi, recimo Defender of The Crown koji je i na 4096 izgledao kao san snova.
To ne znaci da si ne ostavis Atarija ako ti je drag kao racunalo. Prvo bi si stavio Calamus, kojeg danas neki cak i emuliraju koliko je mocan i modularan alat.
A postoje cak i za PC/Mac , nisam dugo gledao sto je novo.
|
Ovaaaaaj... Oduvijek sam zelio imati Atarija, a ne Amigu...

Postujem Amigu, gledao sam par dokumentaraca i ekipa koji su stvarali Amigu su (IMHO) najbolji i najkreativniji inzenjeri koji su hodali Zemljom... Ali, to nije Atari...

Nisam si nabavio ove Atarije da bih se igrao na njima, vec prvenstveno kao kolekcionarske primjerke, no s obzirom da su svi u radnom stanju, probat cu malo i nauciti koristiti ih i zaigrati neku igricu... A i klincima je fora da se upoznaju sa starim tehnologijama iz doba kad je tata bio u njihovim godinama...
Imam jos 520STF i 1040STF za original ST igrice...
Klinci zapravo uopce ne zele igrati igrice, njima to nije uopce zanimljivo... Ako netko iz drustva igra igricu, onda gledaju... Ono sto stvarno jako vole su price i knjige...
Bacim oko na ovaj Calamus, nemam pojma sta je to...