Citiraj:
Autor calypso
C-Lab Falconi nisu vise Atari, tako da mi nisu bas od nekog velikog interesa... Sumnjam da su kolekcionarima uopce zanimljivi
|
Pogledaj po Atari forumima sto misle o istima. MKII je skoro identican, audio dio je poboljsan jer je bio prioritet., interni SCSI, malo bolje selektiran. Ali upravo kolekcionarski najtrazeniji jer se uvijek moze prodati za najvise. Daleko da tebe to treba dirati, jer tvoj je isto super.
C-Lab ima bijele tipke. MkX je prebacen u rack kuciste. Evo ti detaljnije o kronologiji preuzimanja da se postedim pisanja :
C-Lab Falcon MkX (SOS) 1996.
Nasao sam iz 2011. prodaju:
Citiraj:
Autor calypso
U zadnjih dve godine koliko sam pratio Falcona na ebay i jos par foruma, nevjerojatno su rijetki... Jedan se na ebayu trenutno prodaje po 2650EUR...
|
Eto vidis koliko je kostao najprestizniji Falcon mkX. Danasnje cijene su nebulozne, one ne odrazavaju ni trziste, ni potraznju, vec gledanje u tudje oglase i repliciranje cijena. To barem mi znamo na Njuskalu. Tako svaku dekadu, dodje od smirivanja, pa ponovo do napuhvanja zamisljene vrijednosti.
Druga polovica 90-tih, Atari TT bio znatno skuplji od Falcona u oglasima. Obicno je imao i vise opreme, posebno 19" monitor. Isti takav TT je Vjesnik korisio 90-tih za DTP u neboderu.
Sto god budes htio ili ne htio, barem ce ti Falcon biti dobro sredstvo trampe.
Zaboravih spomenuti, Rodolphe je prije tri godine izasao iz Atari price i sad se bavi solarnim panelina:
Yonnesolaire
...