29.10.2024., 15:43
|
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Autor FitzTN
Hvala
Imam još vremena, pogledat ću malo revieowe... Da je s Huawei sve OK, ne bi razmišljao uopće o drugoj marki. Ja imam P20 Pro, ocu sam kupio P30 Lite, oba rade savršeno, jedino ta baterija, ali tu se ništa ne može.
Nije zamjena baterije ni skupa, al sam možda bezveze skeptičan, jer ništa što sam u životu mijenjao bateriju nije nakon toga radilo kao kad je bilo novo.
Kod Samsunga mi se sviđa šta postoji "paket", original preklopna maska, a imam za posao i Galaxy Tab A9 koji je isto super, al čini se i meni da je Honor vjerojatno bolja kupnja.
Vidim i neka loša iskustva, al ovo je 5-10 puta skuplji mobitel, pa mora se vidjet razlika, a ako je to skriveni Huawei, stvarno ne znam kako bi top model uspjeli ujebat 
|
Kao osoba kojoj je Huawei P40 Pro bio najbolji mobitel, odlazak na Honor Magic 5 Pro mi je dolazak na domaći teren, ali još bolji, jer je Magic OS 8.0 donio stvari koje su mi nedostajale na Huaweiju.
U svakom slučaju, svim srcem ti preporučujem Honora, nećeš požaliti ni trena, to je zaista jedan fenomenalan uređaj, u svim segmentima flagship.
|