Bas gledam postoji li tema o prepaid karticama.
U Novcaniku sam godinama znao imati Ekesh karticu, te bih koristio za BorGoogle, za android sat, kupiti neko lice, te slicne stvari gdje ne bi ni pomislio koristiti osobnu karticu banke. Ekesh je bio super, odes, platis i dovidjenja.
Nedavno nisam nasao Ekesh, a postojeca je datumski isparila (gledam) 2021. godine. Jel se te kartice prodaju kod nas i dalje?
Ali sad ide glavno pitanje zbog kojeg budim temu. Sto ako je Ekesh isto zacementiran "brigom" o privatnosti, kao i Aircash?
Jer u nedostatku prve, kupio sam u Tisku Aircash Mastercard, koju nikad nisam koristio ranije, otvorivsi ambalazu, hladni tus me pogodio, kad sam krenuo citati pravila. Posebno mi je srce zagrijao dio koji veli :
Potreban je osobni dokument i kratka video povrda. Koja mi je onda svrha od tog prepaida, ako im krv moras dati, da bi je koristio
Zato pitam, ako Ekesh i dalje postoji, dostupan u HR, dal je i on prisiljen necastivim putem poci, te traziti istu stvar za registraciju? Ili je i dalje cist bez ikakvih ucjena, kao i ranije?
...