View Single Post
Staro 22.10.2024., 09:31   #2926
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ukratko, retail, 2.4k rio Pala Tank, koliko stignem igrati, još je dobro. Roknuo sam jednu desetku, ostalo sve 8 i 9.

Sve radim kao PUG, tako da, dobiti dobru grupu je baš lutrija.

Healera dobiti, gotovo nemoguće. Imam i druida Resto 1.5k rio, tek sam krenuo s njim. Nevjerojatno da svaki PUG što radim, čekam healera 10-15 min svaki puta. I to kao 2.4k RIO tank.

Ukratko moji dojmovi WW-a:
Sve do M+ 9 je izi ako imaš dobru grupu, ja radim sve sistematično i po PS-u, pa nekako mislim da mi dobro ide, tankam već 10+ godina. Iznad 10 postaje teško i gotovo nemoguće bez grupe.
Jučer npr. Necrotic Wake +9, faljelo mi 13s da bude +++, 0 mrtvih, svi interruptali, znači valjda najbolji PUG ikada. S druge strane, krenem +10 prije toga, puno jači RIO dps-ovi, jedan mage povuče pol instance bez razloga, svi umru, mage ode iz grupe, grupa 30 sekundi...
Dvelves ne radim više uopće, riješio Zekvira na ? i ??. Osim reputacije, nemam niti potrebe riješavati World Questove.
Weekly questove više ne radim pošto više ništa ne mogu izvući iz questova, ilevel 620.
I sad mi postaje dosadno. :/ Ne raidam jer nemam vremena za to. Znači 5-8 m+ tjedno, nemam što raditi više.
PVP ne igram valjda već 10 godina.
Imam 350 mountova, pa mi farmanje više nije zanimljivo, em nemam vremena, em mi se neda, iskreno.

I tako svaku ekspanziju. Ne mogu i ne mislim pushati visoki m+ više, tako da za mene, redovan login dnevno, eventualno m+, možda koji q i to je to. Već vidim, do kraja sezone neću ni igrati više previše.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.10.2024. u 09:41.
Mommistake je offline   Reply With Quote