15.10.2024., 18:19
|
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor mkey
SPOILER SPOILER SPOILER
Novi joker je dogurao do 5.3, a ne vjerujem da je to niti približno loše i odvratno kao substance, tako da je IMDB smiješan ili su korisnici jednostavno idioti.
Htio bih napisati da se film bavi bitnom tematikom stravičnog narcisoidnog poremećaja, ali taj poremećaj je mačji kašalj prema onome koji je bio potreban da se ovo izbaci van. Sve osobe koje su sudjelovale u kreiranju ove katastrofe treba poslati na 12 mjeseci prisilnog društveno korisnog rada.
Prvi dio još kako tako, iako mi je opsesija sisama i guzicama bila pomalo degutantna (što je neobično, jer inače volim i iznimno cijenim oboje) te mi jednostavno nikako bilo jasno zašto bi netko htio ležati tjedan dana na hladnom podu zahoda (umjesto u, ne znam, krevetu?) ali ta debilana je prema onome što je došlo kasnije remek djelo. Također sam se pitao što nekome (tko je dao cca 30 godina sistemu koji ga potom odbacuje) treba da se uništi do kraja samo da bi udovoljio istom tom sistemu. To je tragedija umotana u tragediju.
S čime ovo usporediti? The Thing? The Fly? Se7en? Ovaj potonji mi je pao na pamet zbog toga što mi činilo, kako je film krenuo, da je Rachel Slade (peta žrtva/grijeh) dobila svoj film. Užas.
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Joker pogledan sinoć pa evo dojmova iz dvije različite perspektive
Cura (psihijatar) - odličan, obrađuje psihu, i jako dobro opisuje mentalni sklop pacijenata s odjela
Ja (kojeg ovo gore uopće ne zanima) - katastrofa, nisam mogao naći poziciju u kojoj bi mi bilo udobno preživjeti film i držati glavu uspravno.
Radnja...nema je
Gluma...osim vrhunskog Phoenixa, Brendan Gleeson iskače, ali on je konstanta gdje god ga se stavi.
Gaga...dobro pjeva i u par trenutaka mi se činilo da gledam nečiji biografski film s njom u glavnoj ulozi.
Kao i u prvom dijelu, da se film ne zove Joker, nego Trpimir, ne bi ga nitko pogledao i mogao bi biti dokumentarni film o random pacijentu s psihijatrije.
Ovako...samo vreća mamilica za ekipu koja voli Batman i DC universe.
Podsjetilo me na American Horror Story: Asylum koji je IZVRSTAN, a tamo su i znali pravilno dozirati muzikalni dio. Ovo je ipak too much.
Ne mogu ovo ni ocjeniti iz svoje perspektive, nisam dugo gluplje potrošio zrak i vrijeme.
|
nažalost nisam vidio ove vaš komentare već sam pogledao imdb(trenutno 8,4/10):
https://www.imdb.com/title/tt7286456/
Kako sam požalio što sam otišao u kino i potrošio to vrijeme na ovo, ne znam niti kako bih to nazvao. Glupost...
Ocjena 1,9/10 i to nategnuto. 
|
|
|