View Single Post
Staro 15.10.2024., 07:26   #227
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Ma neću te još ignorirati, za sada mi je zabavno čitati tvoje pokušaje pismenosti i kurtoazije.
Drago mi je da vas moji postovi zabavljaju.

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Tap, puno pretpostavljas kad spominjes izvore koje "mi' pratimo . Da ne spominjem druge, evo uzet cu sebe za primjer. Pogledaj od kada sam na forumu.
Takodjer kad mislis da ne znamo "fakte" koje ti znas.
Mnogi ovdje koji komentiraju znaju koliko znamo, a evo tebi za info npr koliko mjenjam npr CPUe evo za zen nadalje, imao sam 1600, 2600, 3600, 5900, 5800x3d, 7900, 7600 i sada 7900x3d
Zena mi ima neki 3xxxG, imam 2200G u htpcu i 1600 mi ima sin u svom kompu kojeg mi neda da mu nadogradim Laptop mi ima 5800H.
Nesto o ZENu znam iz prve ruke. Ne samo iz firme itd
A nisam ni spominjao sada graficke i ostalo.

Vecina ekipe ovdje zna da svi vise manje sve znamo o faktima koje ti govoris. Razlika je samo u subjektivnom osobnom odnosu prema pcju. Tvoj stav signalizira vrlinu da si jedino ti prosvjetljen, i tu filozofski "grijesis" jednako kao stitrek kojeg prozivas, s tim da je on dobronamjeran i ne patronizira .
Takodjer grijesis podcjenjujuci gaming jer pogledaj zen5 i kako reakcija trzista utjece na proizvod kad ga podcjenis.
Te zaboravljas da svaka roba ima svog kupca, cijene se mjenjaju.

Uglavnom nacelno sve dobro govoris, kako kazes fakti su fakti, ali kontekst u kojem si se nasao je takav da si tu malo zabrijao..

Peace
Nisam dobio dojam da se gleda bilo koji aspekt performansi procesora osim namjene za igranje. No sad barem znam tojest dobio sam širu sliku što je ovdje ljudima bitno i koji je nivo potreba i želja od procesora. Nisam dugo ovdje aktivan niti je tema bila nešto preaktivna ali sad je puno jasnije. Naravno, slobodni ste kupovati što želite, ali i dalje stojim iza svega što sam rekao. No ako dozvoljavate, osvrnuo bih se na jednu stvar. Zašto neki članovi, i vas kolega @Eladio tu ubrajam, imate poriv spomenuti koliko ste dugo član ovog foruma? Pred neko vrijeme mi se jedan član javio na PM i isto mu je glavni argument bio kako je član od 2005. pa što ja njemu imam pričati. Čitao sam pravila više puta i nigdje nisam vidio da je itko ovdje bitniji tko je dugo ovdje? Kad sam se kao mladi inženjer matematike zaposlio u jednoj poznatoj hrvatskoj tvrtki, jedan stariji i iskusniji inženjer mi je bio mentor i rekao, citiram:

Citiraj:
Mališa, kad god si u pravu, reci što imaš a onaj tko ti krene sa pričom kako je ovdje puno godina zanemari kao argument jer ima ovdje ljudi koji su u svojih prvih mjesec dana napravili više nego neki koji su ovdje dvadeset godina.
Ne impliciram da vi niste ovdje išta napravili ili da niste dali doprinos, ali isticanje značke datuma prve registracije na PC Eskpert Forumu me ne impresionira, kao ni dodatak Starija garda jer toj starijoj gardi pripadam budući sam odavno ostavio četrdeseti rođendan iza sebe. Bez brige, od mene više nećete čitati ovakve postove jer ne želim remetiti idilu teme gdje je svima sve dobro. Hvala.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Redoslijed ti ne valja, to sam ti već rekao.

Ostalo što si sad spomenuo nema veze sa onim na što sam prvotno odgovarao. 7900x3d je marginalno sporiji od 3d kompanije, ali je bitno brži od non 3d modela, tako da postoje slučajevi kad bi netko želio njega umjesto 7800x3d, pa čak i ako je gayming primarna svrha.
Poanta je da možeš dat svoje mišljenje, pa i savjet, ali govorit nekome što njemu u stvari treba je obično trolanje pa i bezobrazluk. Nit ti imaš pojma što njemu treba nit znaš zašto ga je kupio, zato je reć da ima "potrebe na niskom nivou" jednostavno bezobrazno i ništa drugo. Valjda si u stanju malo smanjit autizam pa normalno komunicirati sa ljudima,
Kolega, upravo vi sada vrijeđate i vršite agresiju, pa poslušajte svoj savjet i prestanite to raditi jer ću biti primoran prijaviti vaš post. Hvala.
Taproot7 je offline   Reply With Quote