View Single Post
Staro 15.10.2024., 07:13   #231
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Čitam taprootove postove i neki su stvarno za pišanje od smijeha
Eto, ja imam 7900X3D praktički otkako je izašao i uparen sa RTX4090 mi sasvim fino radi i više sam nego zadovoljan
Što sam dosad igrao? dotu 2 i nedavno počeo deadlock
Jel mi dosta za dotu bio i ryzen 9 5950x kojeg sam imao prije? Jest
Jel mi dosta za dotu bio i 5x slabiji PC? Jest

Hoću li kupiti Ryzen 9 9900X3D ili 9950X3D ako me zasvrbi 500 ili 1000 eura? Hoću

P.S. Kolega mi malo vuče na trpi-a, ako ga se tko sjeća, borbe s vjetrenjačama i ta spika
Jako mi je drago da ste zadovoljni sa akvizicijom svog hardware-a. Postoji li bolja kombinacija? Svakako. A vi ste slobodni me citirati ako nađete gdje sam napisao da AMD Ryzen 9 7900X3D ne radi dobro. A i ovo nije tema o procesorima već o nadolazećim AMD Radeon grafičkim karticama.

Što se tiče prozivanja i povezivanja sa nekim starim članom foruma, nije utemeljeno s vaše strane. Za vašu informaciju, nisam imao korisnički račun ranije ali sam pratio forum vrlo detaljno. Također, sjećam se i da ste bili moderator na tržnici PC Ekspert Foruma te da ste zlorabili svoj položaj moderatora na istoj štiteći kriminalce koji su preprodavali ukradeni hardware a bili ste i poznati kao osoba koja je namjerno kvarila hardware pred kraj garancije. Bili ste protjerani sa ovog foruma i onda ste se iz nekog razloga vratili. Ovo je vaš profil bio, je li tako? Stoga molim vas nemojte prozivati druge da su neki stari član, pogotovo nakon krimena kojeg vi imate. Hvala.
Taproot7 je offline   Reply With Quote