View Single Post
Staro 14.10.2024., 15:25   #221
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Tap, puno pretpostavljas kad spominjes izvore koje "mi' pratimo . Da ne spominjem druge, evo uzet cu sebe za primjer. Pogledaj od kada sam na forumu.
Takodjer kad mislis da ne znamo "fakte" koje ti znas.
Mnogi ovdje koji komentiraju znaju koliko znamo, a evo tebi za info npr koliko mjenjam npr CPUe evo za zen nadalje, imao sam 1600, 2600, 3600, 5900, 5800x3d, 7900, 7600 i sada 7900x3d
Zena mi ima neki 3xxxG, imam 2200G u htpcu i 1600 mi ima sin u svom kompu kojeg mi neda da mu nadogradim Laptop mi ima 5800H.
Nesto o ZENu znam iz prve ruke. Ne samo iz firme itd
A nisam ni spominjao sada graficke i ostalo.

Vecina ekipe ovdje zna da svi vise manje sve znamo o faktima koje ti govoris. Razlika je samo u subjektivnom osobnom odnosu prema pcju. Tvoj stav signalizira vrlinu da si jedino ti prosvjetljen, i tu filozofski "grijesis" jednako kao stitrek kojeg prozivas, s tim da je on dobronamjeran i ne patronizira .
Takodjer grijesis podcjenjujuci gaming jer pogledaj zen5 i kako reakcija trzista utjece na proizvod kad ga podcjenis.
Te zaboravljas da svaka roba ima svog kupca, cijene se mjenjaju.

Uglavnom nacelno sve dobro govoris, kako kazes fakti su fakti, ali kontekst u kojem si se nasao je takav da si tu malo zabrijao..

Peace

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 14.10.2024. u 17:01.
Eladio je offline   Reply With Quote