Taproot, dok god ne otvorim powerpivot s velikom bazom, meni je za excel dovoljan i 10g star pc..
Opcenito ne zivimo u 95oj da se stari pentium muci a disk cvrci na svaki klik.. komp 4c + ssd, koji vrti youtube, neke portale za surfanje i slicno, je jos uvijek mnogima dobar.. a slozi se za sicu
Korisnici koji trebaju vise su gejmeri svidjelo se to tebi ili ne, i na neki nacin su oni i generator razvoja i mainstream trzista, a pro korisnici koji imaju specificne zahtjeve su rijetki i vise iznimke u mainstreamu..
Tako da sve ok, dobro zboris ali cool brate..
I da, svidjao se tebi 7900x3d ili ne, proc je i dalje na vrhovima tablica kad su benchevi u pitanju, i radi bez greske tocno onako kako je zamisljen i predstavljen.. zvao ga ti otpatkom

ili ne , to je tako.. Slazem se da je niša od proizvoda, ali s time nismo otkrili nista novo.
Uglavnom, ja sam tu vise zbog iskustva korisnika, i da podjelim svoja. Informacije se ionako ponavljaju naokolo. Tu smo vec godinama, pa je to i neko druzenje, razmjena misljenja uz virtualnu kavu, zanimacija..
Nekima je to malo i bezvrijedno, nekima ipak nije
Ps
Stitrrk, nedaj se smesti, podrzavati underdoga je sasvim legit i cesto ispadne povoljnije tako da lajkam