Citiraj:
Autor stitrek
Gledam objektivnu cijenovnu sliku i ne zanima me RT (možda iza 2030-te  ), živim na Balkanu pa mi je tih 200$ jedan solidan novi procesor...uz to uvijek podržavam underdoga jer bez konkurencije dolazi do totalnog monopola 
|
Kolega, vi i ja se možemo složiti oko toga da nam RayTracing ne znači previše u životu, što se s moje strane zorno prikazuje i u popisu komponenti koji stoji pod Moj Komp, ali isto tako bi se trebali složiti sa činjenicama koje sam iznio gore vezano za to da AMD Radeon grafička kartica mora biti više od 200 USD jeftinija kako bi imala ikakve šanse protiv ekvivalenta iz nVidia GeForce serije. To nije tako jer sam to ja rekao nego je to tako zato što je tržište reklo da je to tako.
Citiraj:
Autor Mladenxy
200$ mi je skoro pola PS5 konzole na kojoj će raditi GTA VI dvije godine prije nego na RTX 5090 od 2500$
|
A sad upoznajte jednog hrvatskog štedišu. Eto AMD Radeon je odahnuo što dokoni anonimus iz Hrvatske neće utrošiti 200 USD više u grafičku karticu već će to usmjeriti u 50% kupovne vrijednosti konzole Sony PlayStation 5. Ako sada Dr. Lisa Su ne pošalje neki nagradni paket, onda to stvarno nije u redu. Jedino mogu opravdati ako se trenutno
nalazi u situaciji kao WinRAR CEO.