Citiraj:
Autor mkey
Defaultni AirClean filter je mislim samo to platno koje si rekao da se dobije i u paketu filtera.
Ako se kod tebe smanjila prašina, ja se nadam da bude tako i kod nas. Vidjet ćemo.
|
Ja se toplo nadam da filter u usisavacu nije samo platno vec ovaj najjeftiniji filter jer spominju AirClean vrstu filtera:
https://www.miele.hr/product/1010786...iltar-sf-ap-50
Da ti budem iskren nemam pojma ni kako se koristi to platno, ne znam kako se montira. Kad maknes plasticni filter, gap je ogroman i ta krpa bi unutra plesala. Moja dva modela C3 Complete (allergy) su dosli sa hepa filterom, treci C3 Excellence je dosao s nekim basic filterom mozda cak isti taj kao sa linka. Fun fact, sad sam tek skuzio da za Complete i Excellence uzimam iste vrecice GN i filtere SF-XX 50 (hepa i karbonski). Cijelo vrijeme sam zivio u uvjerenju da imamo tri Complete modela.
Gledam bas i cijene koje sam tada platio. 2020. su sva tri placeni oko 200-220 eura/kom na amazonu, bila je neka akcija. I taj deal sa tvog linka je onda dobar. Hepa filtere sam zadnje prije par godina placao 40 eura/kom, ali mislim da nije niti bila akcija. Bundle s vrecicama def vrijedi te pare, budem procesljao zalihe da vidim sto imam, mozda i sebi uzmem jedan paket.