View Single Post
Staro 05.10.2024., 09:40   #90
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
sad pokusavam. ma nije da nemoze, ali znam da sam imao problema zadnjih godina ako pokusavam pop3 jer vise nedaju ono da mozes koristiti listu onih passworda koju si dobio kad kopas po gmail opcijama. al mislim da je to bilo zato jer sam koristio prastari mailwasher. sad sam komplet na thunderu pa mozda sad nebum imao problema. javim.

edit: a evo prca me. kaze "Login to server pop.gmail.com with username xxx.xx@gmail.com failed" a ukucao sam sve kak spada il bar mislim da jesam.

uvjek ludilo snjima. znaci uredno se prikazuje na gmailu u opcijama na webu da je spojen sa thunderom i sve al ne zeli nikako skinut meilove na kompu i gotovo. sve postavke sam 50 puta provjerio. sve identicno kao i sa ostalim postojecim gmail pop3 acc-ima. za pop.
al skuzio sam sta je, valjda, i nije mi jasno. znaci na svim drugim pop3 gmail acc je namjesteno pod server options authentication method: normal pass, kod ovoga sad je namjestio sam na OAuth2. dal je to do onoga sto na tim prastarim acc srecom jos uvjek imam te generirane passworde il ne neznam.

edit2: rjeseno. znaci delete cjelog acc i ponovo stvaranje i proradi sve. go figure. lp

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 05.10.2024. u 10:01.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote