View Single Post
Staro 02.10.2024., 17:48   #5726
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Evo, chatam malo sam sa sobom
Sve sam lijepo instalirao i podesio, računalo mi uredno odjavi interni disk u ladici pa mi je ostalo još par utility i slično što ne koristim svaki dan pa sam izbrisao sve backupe osim inicijalnog i snimio završni, a kada sam kliknuo da mi ga isključi nema nikakve poruke pa sam ga isključio na prekidaču za napajanje i poslije čekao pet minuta restarta dok nije pokazalo Your device is ran into... i već sam mislio uzeti bat od 5 kg koji mi je pri ruci i razračunati se s računalom ali sam se suzdržao i malo razmislio bi li problem mogao biti s nekim od tih pomoćnih programa što me koštalo da moram vratiti inicijalni backup, ponovo podesiti Win, instalirati i podesiti programe i onda jedan po jedan koji su manje bitni, provjeru je li izbacuje disk, napraviti backup, instalirati slijedeći...
Izgleda da sam bio u pravu jer nakon instalacije jednog uredno kupljenog i plaćenog sustav se opet zblesirao pa sam vratio sliku bez njega i radi, pa sam ga instalirao pa ne radi, pa sam vratio sliku i radi tako da sam trenutno bez njega i bez snage da ponovo pokušam ali ću svakako pokušati slijedećih dana pa javim.
Hombre je offline   Reply With Quote