Citiraj:
Autor xlr
Na kraju opet zavrsis sa par ekstra stvari za odrzavanje da bi imao "cloud" feeling, hmm...
|
Ma znam, ali taj kućni PC koji je nekad bio HTPC only je već narastao sa rolama do te mjere da ih gledam gasit, a ne još dodavat

Na kraju ću za posao upogonit BitWarden Cloud sa MFA i dobit tu "dostupnost" koja mi je poslovno interesatna i zdravo. Malo je nesigurnije nego lokalno, tj. čak ne smatram da je nesigurnije toliko koliko su mi paranoje radi drugih password managera koji se nisu proslavili, ali pitanje je koliko je lokalno sigurno kad to naštancam na par mjesta

A i pitanje je koliko bi moj kućni PC iza T-com shit routera sa publishanim par portova prema internetu siguran
Citiraj:
Autor medo
Sejvaš file na jednom kompu a ostali odmah dobiju obavijest da se baza promijenila čim KeePass prozor dobije fokus.
Ako je drugi komp napravio neku promjenu ponudit će ti da merge-aš svoje s onim što je dodano.
Koristimo to tako već godinama bez ikakvih skripti, syncova i nismo izgubili niti jedan pass.
|
Nisam ovo znao jer ne koristim KeePass, ali hvala, dobar info.

Znam da toga nije bilo davno kad sam gledao ili je možda bilo, ali mi je prošlo ispod radara...