Citiraj:
Autor spawn
Tocno to. To se desava i na 30-40 pingu ne samo na 500. Koliko puta sam pregledavao replay i nevjerojatno koliko igraca za koje mislis da su cisti cheateri , pogotovo s pingom 50 a ti sa 15, kad pogledas replay on te normalno vidi dok ti vices da je prefire bez obzira sto ste isto udaljeni od peek pointa
Ali svakako uz dobar internet treba imati 200fpsa bar jer imas par dropova mapa ima vise detalja, bomba itd i zelis imati lijepu sliku a ne igrati na 1280x800 low details. Jebes takav gaming, i amateur competitive. Makar bio losiji od drugih, ne zelim da minje grafika na razini 2000 godine 
|
U igri koju ja igram netcode preferira bolji ping, sve se odvija lokalno na PCju i 60hz je tickrate sync servera (vise sporo nego brzo za danasnje standarde) i svih ostalih, i svejedno aktivna igra, "citanje" tj predvidjanje igre, ima prednost.. klasicni side jump (na blizu) redovno ubije svakog koji stoji. Prednost je logicna, jer dok zbrojis komunikaciju koja je potrebna za navedeni slucaj tocno ti tako to i izgleda.
Zato kad gledas najbolje igrace uvjek respektiraju cover, range, kut, pozicije, i sve moguce timinge itd. I nas vrlo dobre uvjek ulove na te tajminge aktivnom igrom, push, rush itd.
Obicno takvi igraci s tim problemima pinga igraju snipere, jer tako najmanje osjete te probleme.
U igri koju ja igram volim igrat medica, dodatno je sve kompleksnije jer medic moze revive team suigraca, tako da su taktike poprilicno kompleksne, ali on je opasan samo na blizu pa je u tom smislu teze.
Zato se borim s tim tajminzima, na blizu se borim s netcodeom pa koristis sve trikove koje mozes za pobjedu.
U tom smislu me grafika ni malo ne (ili vrlo malo) interesira.
Sve se svodi na poteze i pobjede protiv sto boljih timova.
Uci u produzetke, izvlaciti mec, comeback protiv jakih kad imas dobar team, to je onda to..