30.09.2024., 10:03
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I to bi bilo to
Citiraj:
Autor Eladio
Ili ja pretjerujem u zahtjevima, ili ti podcjenjujes kompetitive gamere.
Nisam cuo da si odigrao neku online kompetitive igru ni 1000h u ranked sistemu, sto je ajmo reci beginner mode za takvu igru, a to samo potvrdjuje da ne razumijes o cemu pricamo mi koji jesmo. Ponavljam, takvi "igracine" poput tebe kad zalutaju u igru nas koji ni nismo neki igraci proglasuju haxerima svaki dan..
Ja imam nekakvo iskustvo, a uz to i probao sam vise hardwarea od tebe, bas u te svrhe. Mijenjao sam monitore do 280hz, miseve ne pitaj, tipkovnice, kanta je non stop pod transplatacijama.. Non stop nesto prtljam jer mogu i volim probavati i testirati. A nisam poznat po tome da savjetujem da se bacaju novci, odrastao sam na celeronima i duronima tako da postujem prioritete i novce po potrebi.
O ostalom izvrtanju argumenata, filozofiranju o "bacanju novca", "smislu zivota" da ni ne govorim. Kao da pricam sa sv. Tomekom bezgrešnim, unblivbl...
|
Nijedno. 15 godina u bransi testirao razni hardware tak da chill out. To sto neces naci recenzije sa mojim potpisom je drugi par rukava 
Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 30.09.2024. u 10:10.
|
|
|