Mislim da je tema otišla u krivom smjeru.
Cilje rasprave je više bio u stilu, šta ti daje "edge" od komponenti. Viši FPS je uvik bolje (CPU, brzina rama, grafička) i u to neću ulazit, to je jasno.
Miš 500DPI (s većim senzom) vs 1000DPI (s manjim senzom) da se izlevelira isti pokret mišom. Šta je tu bitno, frekvencija osvježavanja?
Tipkovnica, membranska vs mehanička. Hod (registracija) tipke, lag od registracije do actual movmenta na ekranu.
Response monitora, 15ms vs 1ms. Frekvencija osvježavanja, 144 vs 250 jel uopce bitno? Rekao bi ne.
Čisto mali background o meni, ja gejmam od 16-te godine (sad imam 41). Prvo CS na 56k modemu, ISDN, ADSL itd... Uglavnom, uvik je ping bia problem. Sad baš i nemam nešto vremena za igranje, ali ono što sam sam primjetio je da nekad bude situacija "pa ispalia sam metak, nije registriralo i onda ja dobijem u čelo". To su one situacije kad čekaš ispred kantuna zida da netko proviri a taj netko isto zna da si ti tu. To je sad pitanje tko je brži + net code same igre (interp) + gore navedene razlike u hardveru. Što od hardvera tu daje edge po vama.