Evo i ja malo manje od 25 godina gejmam. Iako sam kao klinac imao amigu 500, zapravo racunam da gejmam otkad sam dobio prvi pentium na 166Mhz. Prosao sam dosta klanova/gilda i war-ova no danas imam mali problem. Uz djecu imam najvise pola sata, sat baciti partiju navecer i na novoj prilicno solidnoj masini (5700X sa noctuom) igram igre kao sc2, war3, gta remastere, wow i slicno. Znaci prastare igre a uz to imam i 27" AOCa sa 165hz, basiliska v3 i mislim da je ornata. Uglavnom tako mi dobro ide da recimo stavim war3, ja i jos 3 kompa (na insane) svako na svakoga, na 5 partija mi se zna dogoditi da izgubim 2 a ponekad i 3 jer me cesto sva 3 napikiraju. Uglavnom zelim da mi je zanimljivo ali da nakraju pobijedim naravno. Tako da sam bio primoran staviti kompovima hendicap na 70%.

. I sad sam happy fino odigram, pobijedim i to je za mene gust.
No, zasto to pisem. I dalje smatram da sam najbolji na svijetu, da sam kompettitivni pro gamer, dapace gosu (jel se jos tako to kaze

) player i da nejdem na natjecanja samo zato jer mi se neda, ali naravno da idem da bih bio vrh.

I taj happy feeling mi nitko nemoze oduzeti i uvjeriti me u suprotno

.
Puna podrska pro gamerima i onima koji se tako osjecaju

Dapace, gameri svih zemalja, ujedinite se