View Single Post
Staro 23.09.2024., 16:18   #37
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Competitive gaming i hardver

Nema ali. Covjek sve objasnio. Ja imam oko 15k sati sveukupno, GO oko 7000 sati u 10ak godina. Cs2 je takodjer prica za sebe jer se promijenio tick i subtick sustav i jos te iz nekog glupog razloga lakse ubije covjek s pingom 50 iz Turske (ako nije cheater) nego ovaj s pingom 10 iz Austrije na Vienna serveru pa sve to moras kompenzirati sa znanjem, preciznoscu i osjecajem za igru plus dobar HW. (Objasnjeno se da server nekako kompenzira nedostatak niskog pinga sa vecom preciznoscu pa su ustvari usrali motku jer ti jedan turcin samo spreja i sigurno te pogodi u glavu prije nego ti njega ako si samo solidan igrac a ne bolji). 200 -300fps je sasvim dovoljno sto se hw-a tice bez frame dropova. Sto se misa tice , uz adekvatni mis trebas i pogoditi osjetljivost koja ti najvise pase. Dzaba najskuplji mis ako ti je responzivnost losa i osjetljivost pogresno nastimana za tvoju ruku.
I na kraju najveci faktor su godine. Sto si stariji sporiji si i njedan HW ne pomaze osim ako imas neku 20-godisnjakinju da ti odrzava “mladost” do odredjene razine .
spawn je offline   Reply With Quote