View Single Post
Staro 22.09.2024., 20:10   #31
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Čini mi se da je poanta u tome da je skill najbitniji, high refresh ekran i dobar žični gayming miš mogu donijet razliku ali nikad neće nekog prosječnog lika pretvorit u pro gaymera. Istina je, kad imaš dva super turbo pro lika, naravno da onda je bitno ako jedan ima 60 hz a drugi 360 hz.
Danas postoji cijela industrija te gayming periferije i sl. gdje su uvjerili klinčadiju da im trebaju sve te pizdarije da bi bili "kompetitivni" a u biti su naravno jednako loši sa i bez tih gluposti
Recimo mogu se kladit, ja sad i ja prije 20g, nema te periferije i ekrana koje mogu nadoknadit pad refleksa koji se od onda dogodio

exy stvar je vjezbe, kad pocnes vjezbati onda mozes i osjetiti razlike sve vise i vise, ide paralelno ..s boljim hardwareom brze ucis, manje se mucis

mislim pricamo o par desetaka ili stotki eura vamo tamo po komponenti i sl, i odmah se ljude proziva da bacaju pare.. mislim smjesno ako ne zalosno..
svi oni nikad nisu potrosili nikad ni eur uzaludno lol, ono jer bi htjeli nesto probat.. ..a da ne kazem mozda na kraju nije ni bilo uzaludno ..

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote