Citiraj:
Autor Eladio
Ja sam '78 godiste, igram od prvog pentiuma i lana preko paralelnog kabela preko balkona
UT nadalje
Cod2 ca 5000h
Sada warface ca 5000h
Moj yt kanal s wf kojeg kompetitivno igram (jer tako vise volim igrat) mozete lako naci na yt, i dalje nisam ni blizu najboljima koji igraju pro turnire za pare..
I tvrdim da ekipa koja ovdje "virtue signaling" prica o ovoj temi pojma nema..
Imate online sve info, dovoljno materijala, cak je i linus stavljao davno test monitora i pro gamere.
Svjedocanstava koja bi svaki sud prihvatio na sve strane..
Ali vi bolje znate koji imate 0 iskustva u ovome o cemu pricamo.
Naravno da je vama svejedno jer pojma nemate o tome. Takve vidjam redovno koji i mene osrednjeg proglasavaju citerom, jer su oni presli igru na hard 3 puta i vec igraju 200h i sta ti imas njima pricat..
Pih
|
Kao sto rekoh daj mi znanstveno potkrijepljenu analizu ne influencere koji u u vecini slucajeva placeni za sponzoriranje hardwarea.
Citiraj:
Autor Eladio
zasto ne 60hz monitor, zasto ne u biti 30hz monitor.. sve je to isto zar ne?
zasto ne tipkovnica od 8 eur, pro igraci i dalje s njom pobjedju zar ne?
kuglicni mis, kazem ti skroz je ok, ili ne?
brkas pojmove.. to sto ti znas vozit skodu, to ne znaci da bi bio brzi u mclarenu..
ali kad naletis na dva koji dobro voze, oba dva ce htjeti mclarena
testova imas dovoljno online.. hw respektabilni to ne mogu testirati jer ne znaju sta je kompetitivni gaming niti znaju igrat.. ali dao sam ti link gore tipa koji je pro i koji zna o cemu prica
|
Eto vidis da ne shvacas uopce o cemu pricamo? Napisao sam "dovoljno dobro" vs. "nazovi kak hoces al pun k*** skuplje". Gore sam ti dao 3 uvjeta. Ja na to osobno nisam nasao nikakve dokaze.
P.S.- u moje vrijeme soranja ovo je bila jedina gaming kombinacija koju si trebao i kojima je ekipa derala na LAN Party-ima ekipu sa mnogo skupljom opremom....bar u FPS-u
Logitech UltraX + MX518 Combo
https://woorkup.com/logitech-mx518-review/
I da bilo je naravno skuplje opreme (G19 na primjer) ali nijedan "gamer" nije bio zbog toga bolji u CS-u.
P.S. to ti je isto kao i ekipa koja u krizi srednjih godina kupuje bijesne aute da kompenziraju...nekaj....Pravi carevi voze Clio :P