View Single Post
Staro 22.09.2024., 18:57   #22
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne kužim, ako netko misli da može skill (iskustvo stvoreno vremenom provedenim radeći jednu stvar) kupiti novcem/hardverom, čemu se raspravljati. Nek troši.

Kad pričam s mlađim generacijama, imam osjećaj da misle da je gaming izmišljen skupa s njima.

Nisu nam trebali "gaming" stolovi, stolci, miševi, monitori, podloge, kućišta, i sve što danas ima "gaming" u sebi da bi bili igrali, što iz zabave, što na turnirima, bili bolji ili lošiji.

Kad sam tjedan dana uzeo pauzu od nečeg što sam aktivno igrao, trebalo mi je skoro mjesec dana da se vratim na razinu na kojoj sam bio. Svaki put kad sam naletio na nekog tko u tome provodi više vremena od mene i koji je bolji od mene, oprao me ko budalu s daleko lošijim hardverom.

Ili si dobar ili nisi, ili imaš reflekse ili nemaš. Možeš vježbati, a ove placebo nijanse izazvane "gaming" dodacima su mi komedija.

Kme, loš sam jer imam lošiji ekran...de ajde plači mami.

Edukacija Ponekad sami trebaju doc do objektivnog zakljucka, ali ne kroz svadu ili "moj tata je jaci od tvog" rasprava. Ja ne kazem da gaming tastatura sa makro tipkama ne omogucava recimo MOBA igracima brze reagiranje ali to se svodi na makro tipke a ne tip switcheva. Zato kazem - "dovoljno dobar" hardwer vs. "preskup pod izlikom boljih gaming performansi".