View Single Post
Staro 22.09.2024., 17:54   #18
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Nonsense i usporedujes gnjile kruske sa kavijarom. Radi se o "dovoljno dobrom" hardweru i "super duper extra gaming 3l1te haxor bla" hardweru koji kosta dosta vise a ne nudi gameru bas nista ili vrlo malo u odnosu na razliku u cijeni (eto ti poveznice sa Audiofilima...tj bar onima koji teze savrsentsvu zvuka bez obzira na lovu sto nema veze sa uzivanjem u glazbi).
ne, nego "vi" podrazumjevate da gamer ne osjeti nista, a to nije istina, jer svatko za sebe moze doslovno izmjeriti score kroz direkt test prije poslije. i ja sam to radio puno puta.
definicija dovoljno dobrog hardwarea na ovom forumu je isla od kuglicnog misa do crt monitora na dalje..
ja postavljam minimum, da dovoljno dobar competitive hardware danas podrazumjeva misa od 60ak grama ili manje, monitor od 240+ Hza kejg prate FPSi, mehanička tipkovnica je dovoljna, opticki internet itd.
ti slobodno reci koji je tvoj minimum i prilozi argumente zasto..
ti ako smatras da je netko sulud jer je umjesto 1000eur potrosio 1500eur na komp i da je bacio razliku u vjetar, imas problem.. ne ja.
netko baca novce u vjetar na cigarete i kavu, i sta cemo sada. to nije poanta. to ti zelim reci.
i konstanto spocitavanje da netko trenira, da ok. recite onda super kupi si dobar komp, i onda ocekuj 8satno dnevno treniranje godinama da taj hardware dodje do izrazaja i razumio bi, ali ovako se samo skrivate iza poruka "ne isplati" se kao da sve to znate iz prve ruke i kompetitivni gejmeri ste, a vi zivite u drugom svijetu i s drugim prioritetima i td, sto je nebitno za temu..

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 22.09.2024. u 18:04.
Eladio je offline   Reply With Quote