View Single Post
Staro 22.09.2024., 15:35   #12
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Nes ti ulaganja.. soma dva eur u pc
Pogledaj samo popis dodatne opreme za auto ili motor pa ces vidjet sto je ulaganje.. ili vrijednost opreme jednog audiofila..
Ili zaviri u ormar jedne instagramuse
Znam bicikliste koji trose ohoho, a jos moraju pedalirat

Svatko ima svoje argumente, ja ti mogu reci da monitor, mis i fpsi znace razliku, a danas su cak nuzni za odrzati prikljucak jer svi to danas koriste a ti vjeruj ili ne

Da al vidis neki bez prometala nemogu - nuzno zlo sta ces bi rekli. Sto se audiofila tice reklo mi bi se kolko para tolko muzike. Ja sam u svoj HIFI ulozio 900 Eura i ne planiram nikakve dogradnje. To sto neki bacaju milje (jer imaju) i jer im je to gust je sasvim razumljivo. Al ovdje pricamo i kompu. Dakle bez obzira jel imao komp za 1k eura ili 10k > dobri igraci su dobri radi onoga sto je u glavi i kolko mozak dobro koordinira prstice Dali se isplati uloziti u kvalitetnu periferiju? Da svakako ali jel ti igrao na membranskoj tipkovnici (cca 30 Eura) ili mehanickoj za 500 Eura ...pa nema bas neke razlike ...te ms koje svi spominju je ona slamcica za opravdanje jer netko jos nije na razini na kojoj zeli biti (plus da mene neka od firma sponozorira i stavlja lovu u zep naravno da bi izjavljivao takve nebuloze jer muznja ovci = vise love u moj zep). Kao sto su kolege vec rekle - kvalitetan monitor na kojem individua vidi razlike u kvaliteti slike , mis koji ne laga i korisniku je komforan u ruci za duze koristenje i kvalitetna klikusa (iskreno meanicka samo jer mozes vise od 3 tipke stisnut a da dalje reagira...sto su mogle prastare DIN tipkovnice koje nades na otpadu za kikiriki). Radio sam u prodaji opreme, isporbao svasta, pricao sa mnogima ukljucujuci neke svojedobno kompetitivne gamere koju su ucestvovali na europskim natjecanjima i mogu samo mirne duse reci da je bacanje love na "GAMING" opremu nacanje love - sto vise cijenom ides gore. Ulozi u "dovoljno dobru" opremu, ostatak potrosi na ..pa sta god hoces