View Single Post
Staro 20.09.2024., 22:36   #10624
Silvestrus
Registered User

Silvestrus's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Čini se neloš. Dimenzijama OK, ovako na prvu fluidan i čini se da nema baš bloatwarea. Ali ultra široka kamera nema auto fokus. To mi je minus.
Magic 6 pro je čini se opaka mašina, ali velik i ima zakrivljen ekran.

Vidjet ću, ne želim se zaletavati.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Danas sam baš uzeo Xiaomi 14 jer mi je Ultra bila baš ono prevelika...

Prvi dojmovi... Kamere su bolje od obične S serije. Haptic također. Za ekran još nisam donio konačan dojam... Malo bi mogao biti svjetliji na suncu. Auto brightness je malo bolji na Samsungu. Ovaj se još uvijek uči izgleda. Kao da ipak nešto malo bolje diše što se multitaskinga tiče. Kad smo kod ekrana, u principu, software... Nedostaje jedna kvačica između za zoom prikaza. Default je nešto sitniji nego što sam navikao a kad povećam, osjećam se kao penzić. Software je čak bolji nego što sam mislio da će biti. Naravno, ne radi mi CareLink app kao na Honoru... Iako su rekli da je mobitel podržan. Ali nemam neku želju trčati natrag na Samsung... Sve manje više radi ok što se ostalih stvari tiče. Nisam naišao na nekakve druge probleme. Baterija malo curi ali normalno kad silujem mobitel... Očekujem da će biti ok jer je na svim testovima autonomije dobro prošao. Zvučnici su ok. Glasnoća pristojna. Veličina je izvrsna. Ergonomija odlična.
Silvestrus je offline   Reply With Quote