Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 09.03.2006., 18:28   #4564
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
[QUOTE=mitzek]bah..videl sam ja na jutrosnjoj inventuri da je manjka robe" u serveru....al neka ga braco..pa sav se je na maminu familiju del..te je krakat,te je zgoljav,te je prokleet ko sam vrag,meni je tak i tak jos malo gusta ostalo u zivotu , pa i ne marim ...usto,JR nezna da su i sunkice vec dozrele polafko,bar ove rolane,al bumo nekak jos prebavili do Isusovog Povratka, pa bume probali kak je il ni sunkica fajn suha,slana i mmmmmmmm,fina...

razmisljam , da ga posaljem ko zamjenu na Zderonje,mene puca juzina, pomalo sam star i neuracunjiv, ja si mislim da posaljem njega za druzenje ,a on da ponese dogivrecetinu Starom ocu za pod zub nekaj hitit od Bake, a ja da cuvam Squaw i menazeriju dime....?nekak sam.............STAR,bogu ivragu dosadan....pa puuno jedem,kricim bezveze..ma koji cu vam ja k..ifl??[/QUOTE

Daj dečec ne dramatiziraj, pukla te južina pa si malo u depri. Ak morem ja stari kojn dojti onda buš se i ti nekak dovlekel. Odi odmah danas na infuziju ( nemoj niš konkretnog jesti) pa buš videl sutra kak buju nogice same vlekle k Baki a sline ti se buju natezale od Vukovarske pri pomisli na kobase s restanim. Juniora dopelaj da ga iniciramo, tak već zna zanata, kak i japica mu...