View Single Post
Staro 19.09.2024., 16:42   #13665
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Samsungu trzaju animacije oduvijek. Ko to ne vidi očigledno mu ne smeta ili se pravi da mu ne smeta. One UI je težak i neoptimiziran, a nikako ne pomaže ni ta hrpa bloatwarea...
A opet ne treba ratovati oko toga, nijedan UI nije savršen.
Slažem se potpuno. Imao sam brdo Samsunga u zadnjih 10-tak godina, i svi do ti jednog su uredno imali trzave animacije. No mogu reći da sa zadnjom neslužbenom (v15.5.05.5) verzijom OneUI Home na svom S23U (prije ovog zadnjeg velikog OneUI 6.1.1 updatea)
nikad dosad nisam imao bolje iskustvo na mobitelu, generalno. Jest da mi je update aplikacije s*ebao raspored ikona u Edge panelu al nebitno - imao sam screenshot... Nakon instalacije nisam mogao vjerovati očima, a imam savršen vid i itekako primjetim varijacije u framerateu...
Kao što rekoh, nikad glađe animacije na Samsungu nisam doživio prije tog updatea. Koliko god sam pokušavao pokretati brdo aplikacija uzastopno i skakati iz jedne u drugu, nisam uspio natjerati da mob zatrza. Ne znam što su napravili al svaka čast
Ovaj zadnji veliki update nije ništa promjenio po tom pitanju - očekivano... Ono što je bitno, sve i dalje radi tip-top. Jedini poznati bug u ovom novom updateu je kod Ultra modela, pojavi se neki blur na slikama u zoni od 16x do 19.9x zooma, što je meni osobno totalno nebitno.

Ako pojedinci ne žele instalirati zadnji 6.1.1 update iz ovog ili onog razloga, svakako preporučam da probate navedenu 15.5.05.5 verziju OneUI Home-a. Imam .apk, nije mi problem uploadati...
Samo prije updatea obavezno napraviti backup i ako koristite Edge Panel - napraviti screenshot jer backup valjda ne pamti raspored ikona/aplikacija u Edge Panelu...