View Single Post
Staro 17.09.2024., 08:12   #3173
Luce
iVar

Luce's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Stvari koje se dogadaju u hrvatskoj posti dosezu jos jednu razinu ludila. Svaki put kad kazem nesto lijepo o njima, oni ce polude da mi dokazu suprotno tijekom sljedecih nekoliko isporuka.

Napravio sam 2 narudzbe sa ebaya u jednom su bile wi-fi kartice a u drugom paketu su bile wifi antene, oba paketa su narucena od istog prodavaca, u isto vrijeme, i oba su koristila potpuno istog kurira, jedina razlika su bila zadnja dva broja na broju za pracenje.
Jedan paket se isporucuje 12.9. (wi-fi kartice) hajde idem provjerim sto se dogada s drugim paketom, i pokazuje da je preusmjeren na carinu (12.9. kad je prvi paket dostavljen), u meduvremenu prvi paket pokazuje da je isporucen. Prode nekoliko dana 16.9. Stize mi pismo iz poste(carine) da im posaljem racun kako te wifi antene ne kostaju preko 1000 eura?!?

I razmisljam kakav sam to mozak od idiota otvorio taj paket i pomislio kako taj komad plastike i zice vrijedi preko 1000 eura??!? I kako si, dovraga, dopustio da jedan paket ode, a drugi si zadrzao... Nema smisla da ga hebes.
da nisam narucio ove wifi kartice za koje mi trebaju te antene,umjesto racuna rekao bi im da si slobodno zadrze te "1000+ eura" antene i zabiju u usi jer mozga nemaju.
Mislim, ono sto se tamo dogada postalo je ozbiljna tema za psihologe!

Luce je offline   Reply With Quote