Ima i dodatak.
Ako se znaju simptomi lako je postaviti dijagnozu tako da sam klonirao sistem na disk koj nije Samsung.
Malo mu je trebalo da se snađe u novom okruženju ali je poslije toga sve bilo savršeno, a ja sam deinstalirao, u registry ubio sve, na C disku pobrisao sve što je nosilo ime Samsung Magician, napravio reset i poslije sav sretan uključio disk u ladici kad ono AV ne skenira, a kada sam kliknuo na ikonu USB da bih ga iskljkučio pokazalo se da je Device curently in use...
Opet sam ćirnuo u Event kada ono umjesto 4 greške ima ih 505 s crtom, a kada sam kliknuo da vidim tko ih pravi svc.host i gomila drugih kojima je rodno mjesto tj. ishodišni direktorij System što znači da problem pravi smrdež i da bi vjerovatno jedino rješenje bila instalacija Win koja je posao za dijete iz drugog razreda osnovne škole i koju prakticiraju naši servisi tj. klikaš Yes sve dok kraja, uneseš par podataka i sve gotovo ali to kod mene ne ide tako pa se i poslije toga trebaju malo urazumiti, da treba instalirati programe i što je još duže i teže prilagoditi ih... pa sam zaključio da pamatniji popušta iako nije rečeno da neću napraviti neku brzinsku instalaciju samo da vidim hoće li se ovo njasre ponoviti.