View Single Post
Staro 15.09.2024., 18:12   #5692
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Ima i dodatak.
Ako se znaju simptomi lako je postaviti dijagnozu tako da sam klonirao sistem na disk koj nije Samsung.
Malo mu je trebalo da se snađe u novom okruženju ali je poslije toga sve bilo savršeno, a ja sam deinstalirao, u registry ubio sve, na C disku pobrisao sve što je nosilo ime Samsung Magician, napravio reset i poslije sav sretan uključio disk u ladici kad ono AV ne skenira, a kada sam kliknuo na ikonu USB da bih ga iskljkučio pokazalo se da je Device curently in use...
Opet sam ćirnuo u Event kada ono umjesto 4 greške ima ih 505 s crtom, a kada sam kliknuo da vidim tko ih pravi svc.host i gomila drugih kojima je rodno mjesto tj. ishodišni direktorij System što znači da problem pravi smrdež i da bi vjerovatno jedino rješenje bila instalacija Win koja je posao za dijete iz drugog razreda osnovne škole i koju prakticiraju naši servisi tj. klikaš Yes sve dok kraja, uneseš par podataka i sve gotovo ali to kod mene ne ide tako pa se i poslije toga trebaju malo urazumiti, da treba instalirati programe i što je još duže i teže prilagoditi ih... pa sam zaključio da pamatniji popušta iako nije rečeno da neću napraviti neku brzinsku instalaciju samo da vidim hoće li se ovo njasre ponoviti.
Hombre je offline   Reply With Quote