View Single Post
Staro 08.09.2024., 11:47   #958
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
Rekli mi u Telemach, da mogu dobiti preko T-com/A1 optike samo 1/0.5Gbps ali samo komplet sa Tv-om i telefonom, no ako ce se ikada provesti njihova optika onda mogu i 2/2..
Ima li tko predlozak dokumenta za potpis svih stanara da sa kojim se slazu da im Telemach uvede optiku?
Malešnica(kod Lucijanke) Jel blizu tamo negdje original telemach optika?
ja sam u stenjevcu kod crkve, moja fizioterapeutkinja u španskom,znam jer sam nam zajedno sređivao,rekao mi je njihov prodajni predstavnik da kvart
u kojem je ili u koji se misle skoro proširiti nije ni moguće preko ht-inrastrukture dobit ugovor,tamo gdje nude taj način spajanja neće tako skoro
doči njihova optika,problem je taj da to ne reklamiraju kad postane dostupno,
nego moraš konstantno zvat svakih par mjeseci da bi saznao,kad ti to čvorište uđe u kvart ,postupak je sljedeći nazoveš prodajnog predstavnika ili preko web chata tražiš da te nazovu (zapamti ime i broj onog tko te nazove)
tražit će te suglasnost predstavnika stanara,odnosno broj tel. predstavnika stanara i ako on kaže ok,počinje postupak uvođenja u ulaz koji traje do 30 dana,kad uvedu potpisuješ ugovor i punomoč za prenos linije ,da oni to odrade umjesto tebe to traje u principu 7-10 dana,i onda je uključenje.
ako predstavnik stanara iz ne znam kakvih razloga odbije onda moraš potpise skupljati,tu ti nastaje problem,prosječnom korisniku se baš neda mjenjati operatera,mada ako zbrojiš što im platiš u 24 mjeseca i podjeliš sa 24 ispadne najeftinija trio usluga između 20-22 eura mjesečno ,zbog 12 mjeseci po euro,ali moje iskustvo je takvo da je to teško objasniti ljudima.pogotovo s toga što nema nekih ogromnih radova u zgradi,a u stanovima gotovo nikakvih,uvođenje u zgradu tri kata je trajalo od 8h do 11h,ide ti ormarić u ulazu i kutije za spajanje po katovima 1 kutija na dva stana,i sve iza sebe uredno počiste,veli jedini manjak telemacha je da to ne reklamiraju moraš ih stalno zvati da saznaš kad je dostupno,kod nas je prošlo 3 mjeseca od uvođenja još nije nijedan jedini letak podjeljen ,da nisam ponudu okačio na oglasnu ploču nitko nebi ni znao u ulazu da su dostupni.
inaće imao sam sreću da je predstavnik stanara čim sam mu pokazao ponudu, svatio da je najeftinije i odmah je amanovao,i sad je i on na telemachu

-

skalar je offline   Reply With Quote