Tema: Dustborn
View Single Post
Staro 06.09.2024., 23:58   #86
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Klasicno projiciranje...kad zaigraš barem jednu od tih "woke" igara onda te se može uzeti u obzir za ozbiljniju analizu ili raspravu, ovako ispada kao MAGA klapetanje

Concord line up: pretili likovi ( naravno crnci ), robot sa zamjenicama i ostalo…

Zasto bi zaigrao kad je publika odlucila ?
Peak dustborna i concorda je bio koliko 100 igraca ? Ja mislim da to dovoljno govori…

Vidio sam trailere za obje i znao da od toga nece biti nista… nisam se prevario kao ni 99% publike…

Mozda obje igre nisu zadnja tragedija gaminga, ali definitivno nisu igre rađene za gamere. Već manjinu koja ih je i igrala, kao sto je i alocyte bio raden za manjinu. Pa eto ga gdje je zavrsio, u kosu za smece. Kazem podrzavam takav tip biznisa, ako su oni sretni sa 1% publike koja ce im donjeti 0.0000000000000000000000001% ulozenog novca, samo naprijed. 😬

Concord i dustborn su dobili ocjenu kao wukong. Samo kaj wukong ekipa actually igra, a concord je ugasen nakon 10 dana. Nakon potrosenih 7-8 god razvoja i navodno oko 150 milijuna $. Dustborn je indie igra, žnj studija u koju nije priblizno ulozen marketing i publicitet kao u concord, ali ne sumnjam da bi dozivjela istu sudbinu koju prakticki i prozivljava. Iskreno sasvim zasluzeno i ocekivano, nadam se da ce sony nesto nauciti iz ovoga. Iako sumnjam
devaa je offline   Reply With Quote