Bajk me baš ugodno iznenadio. Stražnji trokut je baš ugodno mekan a opet dosta precizan. Recimo neki fs xc bajkovi zbog pozicije shocka i jako kratke klackalice imaju puno krući rad iza i znaju izbijati dosta. Bike je super posložen i jedina mana za tu cijenu mu je old school motion control damper u rebi koji baš ne prati dobro teren kako god ga postavio. To je normalno za takav stariji tip dampera. Bude unutra išao race day charger koji potpuno transformira vilicu ili možda ubodem neki SID
Kočnice su druga priča. To je bio jedan eksperiment. Kupovao sam neke sitnice na aliju i upadne mi reklama za kočnice. Reko za 100 eura neću propasti pa ih uzeo jer su izgledale jako jako dobro napravljene. Neki dan stigle, namontirao i odvozio bar dobrih tehničkih trailova i mogu reći da su vrhunske. Po bleed portovima bacaju na tektro a po cnc obradi na hope, čak su i hope pakne kompatibilne sa kliještima. Ručice su jako dobro napravljene i pašu savršeno pod prst. Modulacija je isto vrh, jako su predvidive i koliko jako stisneš toliko jako i koče, dosta su konzistentne i ne pregrijavaju se tako lako. Uglavnom za nekoga tko traži jeftinije a solidne kočnice mogu ih bez problema preporučiti. E da, s obzirom da su 4 piston kočnice, kad sam odrezao višak cijevi kod montaže bile su ispod 500 grama što je jako jako lagano za 4 piston kočnice. Primjer, Magura MT8 SL, jedne od najlakših xc race 2 piston kočnica sa karbonskim leverima su oko 450 grama a dođu skoro 400 eura. E sad samo treba vidjeti dugoročno kako će izdržati.
https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm