View Single Post
Staro 05.09.2024., 19:47   #3596
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Majke ti jadne.

Dodje mi na stol, iz usluge, neko novo Lenovo smece, nije Thinkpad. 13gen procesor, ostalo recimo nebitno. Lenovo IdeaPad Slim 3, da se netko ne zajebe.

Sreca moja da je jedan eminentni forumas cije ime ne zelim spomenuti jer ne zelim da me se povezuje s njime, mutna ekipa is Sesveta, nebitno, navratio do ureda, jer bih morao Googlati kako se ulazi u BIOS. A ulazi se sa spajalicom. Na gumb sa strane.

Ajde de. Tko je prvi bez grijeha neka baci kamen. U Digital Prioris XL DP5200 sam morao ulaziti u "CMOS configuration menu" s posebnim disketama, i to cak dvije, koliko se sjecam, svaka za jedan dio izbornika. Pa hajde.

Usluga je bila - molim te instaliraj Office. Upalim ja racunalo, Windows 11, kaze spoji me na Internet, nema drugih opcija. Spojim ga ja na internet, kaze napravi @hotmail.com account ili koji kurac. Nista, sjetim se ja da je to sada tako na tim nekih verzijama Windowsa za sirotinju i trece zemlje.

Uzmem Ventoy, stavit cu ja W11 Pro, nije Pro-blem, hue hue hue. Sam cu se ispratiti. Uglavnom, instalacija prodje, decko se restarta, : ( BSOD. Drz nedaj, jedan reinstall, drugi reinstall, sve isto.

Mislim si ja, vec sam izgubio previse vremena na "instaliraj Ofis", idem probat s 10tkom. Nema drivera. Ne radi pola toga. Windows Update pokupio sve sto je pokupiti mogao, pola racunala ne funkcionira (trackpad, ovo, ono, lijevo desno). Device manager ima vise interpunkcija nego ljubomorna bivsa kada te uhvati s novom štracom na korzu. Driveri za 11 ne rade.

Zasto pisem sve ovo?

Digo Mintić, i to Wilmu, sve radi, instalacija i update gotovi za ispod 10 minuta, bok ćao zdrao dovidjenja. Molbadžija nije ni trepnuo, zadovoljan..

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote