View Single Post
Staro 04.09.2024., 13:58   #1988
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Uveden je PNN. kakv je takav je, uveden je, i to je bitna stavka ovdje.Jednom kad je uveden samo moze bit nadogradjivan,nikako ukinut. Prvo idu ovako da smeksaju narod. Kroz koju godinu ocekujte izmjenu poreza,bit ce na sve nekretnine, i prve i druge i zadnje,i di se zivi i di se ne zivi. Tako da nemojte se veselit ako imate samo jednu ili dvije, doc cete i vi na red.
Umisto da smo svi protiv poreza, gledate kako da susidu crkne krava

Mene osobno ne dira, sta imam je u dugorocnom najmu i tjt. Al samo cekajte, godinu/dvi/tri ide revizija i svi ce placat za sve. Niko se ne buni trenutno, jer "oh super sjebat ce se najam, oh super sjebat ce se apartmani, ja toga nemam pa super neka drugog oporezuju"

Primjer od susjeda https://prnt.sc/ZDOc7rgIaXLL
Uvodjenjem svakog poreza uvik najebu oni najsiromasniji.

Ide ti se prema onom zapadnom sistemu, ako nemaš para za platiti godišnji porez i održavanje stana, prodaješ stan i ideš u neku drugu četvrt.

Al da, bilo mi je super čitati komentare protiv ljudi koji imaju apartmane, i naslađivanje, ne znajući da će i komentatore sutra pogoditi porez na nekretnine.

Računica je jasna. Podigli su plaće u državnoj upravi za jako jako puno, državna plaća je danas 39% veća od privatne za isti posao, za godinu dvije presušuju europska špina, a deficit ko Mt Everest.

Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
@benny nemoj sad platit komunalnu ili hep i sida ti na teretovnicu dug. pa kad se skupi dovoljno duga ide ovrha, i prodaja stana da se namire dugovi. a ti letis na cestu. simple as that. pogledaj malo po katastru,lako nalteis na stan/kucu koja u teretovnici ima dug za struju,dug za komunalnu itd.
probaj ne vracat kredit banci pa vidi kako ti uzimaju stan. isto su upisani u teretovnici,isto ide ovrha. ista shema.

Sad je stavljeno na 7000 eura limit za pokretanje ovrhe,ako se dobro sjećam.
Colop je offline   Reply With Quote