View Single Post
Staro 03.09.2024., 09:21   #3139
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
meni dva paketa iz njemacke ono dosli u hr u velebnu 10200 sortirnicu i nista, stoje i cekaju bolje sutra, a kaj je najbolje to mi za posao treba...

ne znam kako su ovo gore neki napisali da su mogli tamo doci podignut, nama kazu da je to nemoguce, da tamo nema ured niti nista...

Nema, nominalno 10200 je Branimirova 4 ali paketi dolaze iz sortirnice u VG u kojoj pak neki info možeš dobiti samo ako imaš nekog insidera. Potrajati će neko vrijeme ali probaj 072 303 304 da dobiješ informaciju o paketima.

Daklem, meni prošli tjedan dva puta "pokušali" uručiti paket iz DE, stavljam pod navodnike jer sam doma u vrijeme uručenja ali dostavljača vidio nisam. Nakon drugog "pokušaja" odem u Branimirovu 4 gdje dobijem odjeb a što me kasnije osobito raspizdilo jest da je službenica imala vidljivo u praćenju pošiljke da je preusmjerena u moju lokalnu poštu ali iz nekog razloga bilo joj je zabavno ceriti se i to meni ne reći nego uputiti me na SZK. Jučer ujutro napokon dobijem SZK i informaciju da je paket preusmjeren u lokalnu poštu gdje je pak bio ljubazan službenik koji je uzeo moj broj da me nazove kad stigne paket i napokon sam ga dobio u ruke. Odgovor pošte na prigovor poslan prije tjedan dana još nisam dobio. Katafuckinstrofa od firme, čast izuzecima na SZK i službeniku koji su odradili svoj posao.
Roy je offline   Reply With Quote