Ma jasno je meni i slazem se da si u pravu, samo kazem kako leglano "lihvare" ljude sa "ugovorima"
Evo slucaj od prije neki dan, isao sam kod jednog umirovljenika provjerit zasto mu odjednom vise neradi TV (A1) a internet i fiksni tel rade.
Produzio je ugovor (zvali su ga jer je htio otkazati sve) u poslovnici i kao nek sve ostane isto kao i do sada i jos ce dobiti kao nekih 4EUR umirovljenicki popust (tu su ga dobili da ponovo produzi a ne otkaze TV).
Sve super i to vece kad je potpisao ugovor prestane raditi TV (ima onaoj KAON STB model 4020).
Ok odem ja tamo, isprespajam sve kabele/LAn portove na routeru, probm ovo ono, gasi pali ali KAON svaki put javi da se nemoze spojit na internet premda interneta ima, WiFi radi, zicom radi (probao drugi uredjaj). Reko mor ad aje crko STB i zovem 0800 xxxx
Nakon 4 prespajanja i ponavljanja svakom "agentu" svgae ispocekta , citanje OIBA na info telefonu ispostavi se da je gospodjica koja mu je produzila ugovor napravila opciju BEZ STBa (a njemu prodala foru da je ce biti 4EUR jeftinije zbog umirovljenickog popusta) i naravno da STB sad neradi nego TV treba koristiti aplikaciju A1 EX nestoo.
Nitko naravno covjeka nije pitao ima li on Smart TV i moze li se to instalirati kod nega (a da negovrimo kao ce covjek od 70+ godina to sam napraviti).
Pitam ih ZASTO nisu napravili potpuno isti ugovor sa STBom i kako ce sad on to gledat ? na sto mi oni kazu da se to moze ali ce potrajati cca 7-8 dana dok oni to sad "rjese" jer treba slati neke zahtjeve/odobrenja bla bla.. ( a covjek nema antenu u kuci tako da nebi imao nista narednih 7 dana jer kad su mu provlacili optiku sa tavan prije 2-3 godine izvukli su COAX od Antene i provukli optiku jer tako im je bilo brze/lakse a i sta ce mu to....

)
Reko sam sebi, ok budem ja instalirao to slozio (srecom Samsung TV pa ima opciju instaliranja aplikacije) ali gledam ugovor i nevidim ni pristupne podatke za tu A1 aplikaciju...
Na kraju su poslali lozinu i pristup na mobitel/sms i uspio sam sloziti ali sad je to naravno drugacije/problem jer vise nije na istom daljinskom i on je duzan vratiti tog KAONa u roku 14 dana ali ni to mu nitko nije rekao niti dao adresu gdje da vrati...
Uglavnom te "agente/studnete" bit trebalo lagano poslat ponovo na obuku i opalit ih po placi da se nauce i prestanu varat starije ljude...