Tema: Dustborn
View Single Post
Staro 27.08.2024., 10:48   #40
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
A ovdje se ne vidi kako se ona ili ono triggera zato što su policajci namjerno pitali da li CRNAC (u caps locku) nešto zna smao da bi isforsirali ovu reakciju.
https://youtu.be/3Ke8ct7r9xQ?si=SR0UyuuOFOMELJWi
Ma bacio sam oko na trailer, jer mi je zapravo jedan frend poslao link i napisao gle ovo "woke smeće od igre"...

Ja kužim da je u moru dosadnih i većinom nepotrebnih remaster/remake-ova teško biti drugačiji, originalniji i zabavniji...

Ali ako već guraš nešto drugačije, prvenstveno se moraš pomiriti sa time da ti radiš u industriji zabave, što znači tvoja glavna misija je da me zabaviš, mislim ako želiš profitirati od igre, ako češ ti meni gurati neke društvene probleme i agendu kroz igru, odjebat ću je već na traileru...

Pravi primjer drugačije igre koja me zakucala za ekran je Stray, onak indie igra di igraš sa jebenom mačkom, zapeo si u kanalizaciji i tražiš
izlaz da se ujediniš sa svojim mačko frendovima, ta igra me držala više zaljepljenim za ekran nego jedan Alan Wake 2 ( koji mi je fantastična igra btw ),
ali evo od preordera ju imam, pretpostavljam da sam negdje pri kraju igre, još ju nisam prošao a upalio sam ju zadnji put prije niti se ne sjećam koliko mjeseci...

I onda imamo ovakve "drugačije" woke isprdke od igri, koji su bazirani na ekipa koja se ujutro probudi pogleda u gaće i nemre se odlučiti da li je danas M/Ž, zapravo još gore da li se uopće osjeća kao čovjek danas.. I cijela egzistencija im se bazira na tome da netko prihvati ludosti poput obraćaj mi se u množini jer se ja osjećam queer ili koji već kurac. Pa znaš ono daj više nemoj me jebat, zbog 5% svoje publike ti češ ići u neki minus, pm zato da bi gurao nekakve mentalne boleštine kao nešto "normalno", jer oni su "drugačiji"... I onda ta ista ekipa dođe online i komentira NORMALNE igre i filmove u stilu seksizam, rasizam, manjak diversitya, rodova i da ne nabrajam... A svaki woke poluproizvod je baziran upravo na tome po čemu cijelo vrijeme seru...

Možda još dobar primjer onaj isprdak od SW Acolyte, kažeš fanovima ovo nije serija za vas, nemojte ju ni gledati... Okej ne pogledamo, floopa ( OČEKIVANO ) iz gore navedenih razloga i onda ti dođeš online i sereš kak serija nije uspjela zbog tih istih fanova kojima ste rekli da ju ne gledaju.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 27.08.2024. u 10:55.
devaa je offline   Reply With Quote