Tema: Dustborn
View Single Post
Staro 26.08.2024., 23:15   #35
stitrek
Banned

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
možeš li mi reći koji su to aspekti i druge kvalitete u igri? te isto tako koji točno dio priče ti je napravio imerziju?
jer ono što vidim po komentarima, glavni lik je teški bitch, te joj se glavni skill zove TRIGGER.. postoji i GASLIGHT itd itd itd.. s triggerom se doslovno svađaš sa svima
kako ti se dalo igrat s nadrkanim ženskim likom, te koja dobra priča može proizaći iz toga?
Odigraj igru kod "barbe Dodija" ili "fit ženske", imaš masu odabira i nacina kako voditi dijaloge, možeš biti super altruistican i empatican a možes biti i super razmažen kao glavni lik, igra ti dopušta da odabireš svoju emocionalnu reakciju po tebi samome.
Jedini tkz. "woke" element je možda they/them kod jednog lika ali i to ovisi jer možda je taj lik rođen kao intersex (nedefinirani spolni organ) i kao takav ne mora se izjasniti ni kao muško ni žensko u dosta razvijenih zemalja u svijetu...da li je to slucaj u igri ili je EU/BlackRock/Vanguard/WEF propaganda ne znam, ali i ne zamaram se jer se to spomene par puta u igri oko tog lika a sav ostali fokus je na dubini i drugim aspektima kod tog i drugih likova.

*edit: Ragnar T. je u svojim igrama poznat po spiritualnim i ezoterickim elementima, u igri se direktno spominje Nietzsche a vidi se veliki utjecaj R. Steinera, C. Junga, Hinduizma, Budizma i Kršcanstva kao i u nekim prijašnjim igrama.
* Prvi put sam za corpo-Vanguard cuo u njegovoj prvoj igri The Longest Journey koja je izašla 1999. a i tu je bilo inkluzivnosti te homo likova kao i u Dreamfall igrama, kljuc je kakav je kompletni uradak a ne laprdanje površnih clickbait YouTubera.

Zadnje izmijenjeno od: stitrek. 26.08.2024. u 23:34.
stitrek je offline   Reply With Quote