View Single Post
Staro 16.08.2024., 12:37   #121
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Ja to nisam tako dozivio.
Skot mi je uvijek bio bolji, bolje analize isl. Ali uvijek je imao potrebu se pravdati.
MLID je tu mudriji, i lakse se nosi sa kritikama.

Budimo realni, svi smo ocekivali vise od ZEN5, jer smo razmazeni zadnjih godina finim skokovima.
A opet svi znamo zasto se govori uvijek na kraju pricekajmo reviewe.. evo zasto
Da, Škot je bil bolji po pitanju analiza, tu nema dileme, dan-danas sve njegove Intel analize itekak drže vodu, jer nažalost Intel je završil u puno gadnijim problemima. Kaj se MLID Toma tiče, on je mlađi od Škota i uvijek se svađa s ljudima u komentarima, tak da i to kaj veliš, njega taj dio ne pogađa toliko koliko je Škot imal problema, posebice s negativnim komentarima, dok Tom ima popriličan ego i samo dalje lupa po svom. Kaj se tragikomičnog Zen 5 čušpajza tiče, jebiga, nismo samo mi, nego su svi očekivali još jedan standardni skok u performansama, jer AMD od 2017. uredno izbacuje CPU generaciju za generaciju i koliko imamo prilike vidjeti mobilni Zen 5 i Linux dio priče, donose točno ono kaj su najvaljivali, dok je popularnija Windows platforma ispala totalno razočaranje.
EDIT:
More Zen 5 Thoughts, Poor AMD Communication, Ryzen Windows Issues
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 16.08.2024. u 13:48.
The Exiled je offline   Reply With Quote