Citiraj:
Autor bilicvitak
Treba biti jako oprezan tamo, jer ima jako puno prevaranata među prodavačima, čak i onim stalnima.
|
Prevaranata ima svugdje,nigdje danas nisi siguran.
Osobno nebidam nekakve lude iznose na koje nisam spreman okrenitu glavu ako nesto podje po zlu,kako pri kupnji tako i na aukcijama.
Ludost je ici pumpat bidove za "un-tested" kao da kupujes 100% ispravno,a onda kad dodje krene plac.
Ovako kad nemas neka ocekivanja i nisi zalozio bubreg za predmet - boli te briga,popit ces 2-3 pive manje taj mjesec i idemo dalje.
Samo moram priznati da mi je ovo pomalo ironicno da dolazi od tebe s obzirom na ne tako davne dogadjaje.
E:
Nisam nikoga prevario, ali zavrsio sam u nepostenim trgovcima i dobio 6 mjeseci ban zbog stosa kojeg sam izveo, cim zabrana istekla, gotovo odmah se vratio na staro pa je moderator uredjivao jedan od tvojih postova kako bi te spasio od dodatnih penala uzrokovani arogncijom,sto predstavlja kak imas 0 griznje savjesti, ili da si naucilo svoju lekciju unatoc svemu. I da sve ove stvari budu jos vise tragicne ti si ipak zadrzao pristup trzinici.
U pravu si netko zaradjiva kruh teskim znojem dok netko zaradjiva putem revolut kickbackova.