Citiraj:
Autor nick praskaton
riješio sam pomoću savjeta kolege Nbdy32,
naime kad su mi uplatili 0,01€ odmah sam im ih ručno vratio nazad, na što su tražili potvrdu banke da sam vlasnik računa. Otišao sam u PBZ i zatražio potvrdu gdje se vidi moje ime i prezime i IBAN sa logom banke, pečatom i potpisom (klasična potvrda ubiti...) skenirao i uploadao.
nakon dva-tri dana, verificirana kartica...i isplaćena sredstva
to sam SEPA-om ne dolazi u obzir odnosno pitao sam u banci i rekli su da oni ni ne mogu odobriti izravno terećene ako oni to ne zatraže, a oni u banci i ne vide da su zatražili. Uglavnom, predlažem da ponovo upišeš tu istu karticu, klasičnu debitnu/deviznu Visu ili mastercard i čim ti uplate, vrati im nazad tih 0,01€ i vjerovatno će te automatski pitat pod "payments" da uploadaš dokaz o vlasništvu računa i to je to...
javi kako je prošlo 
|
Odlično. Sam kaj sam ja sad vjerojatno zakasnil s ručnim vračanjem jer sam čekal da mi pošalju onu generičku poruku gdje me obavještavaju da nisu mogli platiti i POVUĆI sredstva...
Kak si ispunil uplatnicu tj nalog za placanje?
Molim te jel možes uspredit report s moje banke od ebay uplate te dal sam dobro ispunil nalog za placanje sa svojim podacima uplata/nalog?