View Single Post
Staro 31.07.2024., 16:43   #3491
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Dada zato sam napisao zaboravis nofail i jos nesto krivo typeas i eto ti noboot situacije, da ja mogu prckat po tom fileu pa da mi se boota i izbaci error ajde big deal nebi se uopce sikira ali kad mi ubije pa moram izvodit ludosti da bi ga spasio, e to mi je no fun at all. Neka mi developr odgovori da nema druge opcije pa cu onda ic na fstab i doc plakat ovde kad stavim krivo slovo ili "no fail" umisto nofail itd.

Pa nezz zasto nije na distrowatchu, vjerojatno zato jer je samo za rpi il jer se placa (u biti nezz ni ja šta tu plaćaš jer je sve opensource i ako imas volje i vremena mozes sam setupirat to sve) , dosta je specifična i ciljana samo na astronome, koji većina imaju hobi astronomiju pa se ne brinu puno oko distribucija raznih linuxa haha.

U 20 godina nisam naletio na distru koja nije bila na distrowatchu - zato mi je cudno. Kaj od aplikacija ima gore da se placa?

https://www.youtube.com/watch?v=FBZEHmukmHM

Al fora za on one kojima treba No kao sto rekoh ...drmni u fstab

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 31.07.2024. u 16:53.
tomek@vz je offline   Reply With Quote