Citiraj:
Autor Master_Hrc
This. Totalni preporod. Gust mi se voziti i biti pjesak u prometu kako se ekipa kulturno vozi. Ogranicenja se postuju i sve je nekako laganini bez stresa/trubljenja. U ulici gdje mala ide u skolu je 30 ogranicenje, bas prije par dana se lik malo brze provozao, nekih 40ak po procjeni, bome je bila rekacija ekipe vidi krkana 
|
Ovo sam prvi put dozivio kao pjesak i vozac u Svedskoj, mali grad 20ak t stanovnika. Da bi dosao do posla vozim se 20ak km po ruralnoj cesti, nema mrtve macke u 6 ujutro, ali ogranicenje je 30 jer je eto tu neka skola. U 6h ujutro nema ni skolaraca ni roditelja. Svi voze 30. Nema ni kamera, nema ni lezecih. Onda sam se vozio s par kolega istu tu dionicu, rekoh bas da vidim kako oni voze, a oni svi totalni chill, 30 na sat i laganini. Mislio sam da je neka skrivena kamera u djiru koliko sam bio u nevjerici.
U gradu, kao pjesak, nisam primjetio da ima ekipe koja radi sranja. Ima jako puno migranata, voze nekakve nacickane aute, ali ima i policije na cesti da se useres. Preludo, kao neka druga planeta.