Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.07.2024., 10:44   #74227
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
This. Totalni preporod. Gust mi se voziti i biti pjesak u prometu kako se ekipa kulturno vozi. Ogranicenja se postuju i sve je nekako laganini bez stresa/trubljenja. U ulici gdje mala ide u skolu je 30 ogranicenje, bas prije par dana se lik malo brze provozao, nekih 40ak po procjeni, bome je bila rekacija ekipe vidi krkana
Ovo sam prvi put dozivio kao pjesak i vozac u Svedskoj, mali grad 20ak t stanovnika. Da bi dosao do posla vozim se 20ak km po ruralnoj cesti, nema mrtve macke u 6 ujutro, ali ogranicenje je 30 jer je eto tu neka skola. U 6h ujutro nema ni skolaraca ni roditelja. Svi voze 30. Nema ni kamera, nema ni lezecih. Onda sam se vozio s par kolega istu tu dionicu, rekoh bas da vidim kako oni voze, a oni svi totalni chill, 30 na sat i laganini. Mislio sam da je neka skrivena kamera u djiru koliko sam bio u nevjerici.

U gradu, kao pjesak, nisam primjetio da ima ekipe koja radi sranja. Ima jako puno migranata, voze nekakve nacickane aute, ali ima i policije na cesti da se useres. Preludo, kao neka druga planeta.