View Single Post
Staro 06.07.2024., 08:03   #7244
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Moram priznat da unatoč neizlječivom retro bugu, prvi put sad čujem za tu igru the Horde!
Ok, iz dos je doba, ja sam više prema kraju 90ih gamer, no i u publikacijama nije se spominjala, sad sam malo provjerio, inovativna za svoje vrijeme, mozda cak i ispred svog vremena (danas oni tower defence svi moguci...)

Tyrian mi je mozda i top shoot em up igra, to sam vec pricao valjda, al nisam u zivotu mogao pomislit da ce ju portat na ps2 ko neki mod, jos 2017. sam to vrtio, onak koja super fora da to s PCa vrtiš fino s kontrolerom na tvu. Steta da jos neke druge igre nisu tak prebacili

A ovo za kontroler i Dos, e sad neznam, te igre su dakako prilagođene psxu (pa recimo u civ2 nije kursor, nego se miče po poljima), no može li se tako isto dobit i za PC igru za taj emulator... ili ti zelis ih bas igrat na psxu ?

Najdrastičniji je KKND 2, koji je imao neku fuuuul čudnu shemu kontrolerskog upravljanja, tipa nemozes uopce kursorom selektirat jedinice, nego s r2 il l2 nekak ideš kroz neke grupe, znaci sve neke kombinacije gumba isto kod davanja naredbi, treba ti dugo da se navikneš (danas ziher, onda ko klinac, motorika brže radi hahaha. Jbte kad se sjetim koliko sam šifri pamtio, pročitam kombu tipki u casopisu vani kog nisam kupio, i doma ju rokam)
Nisam ju igrao od 1999. tak da bi morao se podsjetit, samo me mrzi to što za prolazak igre, psx verzija je okrljaštena malo, tipa fale neki uniti, mozda i misije, tak da mozda radije na kompu to probam proć za komplet experience.
Miki9 je offline   Reply With Quote