Citiraj:
Autor Mommistake
Isto gen 4.
Daj malo više info.
|
Cuo sam se sa covikom ciji je bajk bio prije i kaze ovaj da je gore:
https://ebikespartsandaccessories.co...g-speed-unlock
Ispred mene ga je montirao, kad sam uzimao bajk, u cas posla.
Uspio sam uhbatit cca 50kmh. Assist je i dalje radio.
Citiraj:
Autor Badboy
Jebeni setup sa gumama kaj samo šumu voziš!?
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
|
Prije kamen, krš i maslinu
Sad sam na oporavku neko vrijeme radi zdravlja, pa ce bit lagano grad i Marjan. Cim dobijem zeleno svijetlo, napadamo i sumu
Za sad penzionerski:
Citiraj:
Autor Lewis
Bok,
Ima li nekoga tko vozi "chipani" E-bike sa Bosch CX motorom (onaj od 85 nM) da podjeli neka iskustva oko "chip tuninga".
Naime vidim po YT dosta opcija/raznih modula i sve se jednostanvo spaja samo svi kolko vidim cudno rade na displayu tj. ne prikazuju bas pravu brzinu (onaj Bosch Kiox 300 display) nego neke kemije kad je u tuning modu onda se gledaju male i velike brojke zasebo pa se pa se nesto kombinira/zbraja da bi skuzio pravu brzinu i slicno....
Ima li netko preporuku za neki chip tuning modul koji radi "glatko" bez peripetija ?
Netreba mi da ide 70 km/h ali ovih tvornickih 25 je malo (znam da je to ograniceno u EU p anisu proizvodjaci "krivi") pa gledam da je do barem 40-45 km/h ali da radi normlano bez nekih gresaka na ekranu i slicno...
Thx
|
Imam ja. Evo gore sam zalijepoio link kolegi Radi sve kako spada. Pokazuje mi normalnu brzinu na Kioxu. Assist po proizvodjacu radi do 50kmh. Ja sam tu negdje uspio uhvatit, i radio je. Kod nekih modela nakon 25kmh nemas assista, no ovdje radi.
Ako te slucajno zaustavi policija, ili ko vec, jednostavnom kombinacijom tipaka iskljucis "čip". Plus-minus-plus-minus i to je to, Isto tako se pali.