View Single Post
Staro 02.07.2024., 13:16   #45101
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Isto gen 4.
Daj malo više info.
Cuo sam se sa covikom ciji je bajk bio prije i kaze ovaj da je gore:

https://ebikespartsandaccessories.co...g-speed-unlock

Ispred mene ga je montirao, kad sam uzimao bajk, u cas posla.

Uspio sam uhbatit cca 50kmh. Assist je i dalje radio.

Citiraj:
Autor Badboy Pregled postova
Jebeni setup sa gumama kaj samo šumu voziš!?

Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk

Prije kamen, krš i maslinu

Sad sam na oporavku neko vrijeme radi zdravlja, pa ce bit lagano grad i Marjan. Cim dobijem zeleno svijetlo, napadamo i sumu

Za sad penzionerski:

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Bok,

Ima li nekoga tko vozi "chipani" E-bike sa Bosch CX motorom (onaj od 85 nM) da podjeli neka iskustva oko "chip tuninga".

Naime vidim po YT dosta opcija/raznih modula i sve se jednostanvo spaja samo svi kolko vidim cudno rade na displayu tj. ne prikazuju bas pravu brzinu (onaj Bosch Kiox 300 display) nego neke kemije kad je u tuning modu onda se gledaju male i velike brojke zasebo pa se pa se nesto kombinira/zbraja da bi skuzio pravu brzinu i slicno....

Ima li netko preporuku za neki chip tuning modul koji radi "glatko" bez peripetija ?
Netreba mi da ide 70 km/h ali ovih tvornickih 25 je malo (znam da je to ograniceno u EU p anisu proizvodjaci "krivi") pa gledam da je do barem 40-45 km/h ali da radi normlano bez nekih gresaka na ekranu i slicno...

Thx
Imam ja. Evo gore sam zalijepoio link kolegi Radi sve kako spada. Pokazuje mi normalnu brzinu na Kioxu. Assist po proizvodjacu radi do 50kmh. Ja sam tu negdje uspio uhvatit, i radio je. Kod nekih modela nakon 25kmh nemas assista, no ovdje radi.
Ako te slucajno zaustavi policija, ili ko vec, jednostavnom kombinacijom tipaka iskljucis "čip". Plus-minus-plus-minus i to je to, Isto tako se pali.
jucca je offline   Reply With Quote