Citiraj:
Autor Juice
O bože, jesi uporan. Povoljniji iznos naknade je propisan pravilnikom od Hakoma i njega se pridržavaju. U sustavu im je odmah vidljiv iznos naknade povoljniji za korisnika.
Zar očekuješ da će ti netko na forumu reć "da, plaćaš 20 eura penala" i s tim ćeš im doć i da je tako?
|
Ne, očekujem/nadam se da se javi netko tko je raskinuo ugovor po toj povoljnijoj tarifi i napiše koliko je platio raskid, da li su računali samo protekle (ostvarene) mjesece ili i neostvarene itd itd. uglavnom neko iskustvo nekog tko se natezao.
Ti bi ovako ugovor i potpisao "0800 9000 - jer im je u sustavu vidiljivo što mogu ponuditi", a ne bi se pozivao na cjenik proteklih i posebnih ponuda? To su detalji koje upućeni znaju.. pa tako vjerojatno ima i caka i fora i sa raskidom ugovora.
Uostalom reci, koji dio sam falio? Evo naveo sam ti gore primjer iz cjenika, naveo sam cijenu sa ugovorom na 24 mjeseca i bez ugovorne obveze, razlika je 3,20€ po mjesecu koliko je mjesec jeftiniji, da li se slažeš da je onda povoljnija mjesečna naknada 3,20€ puta broj mjeseci?