Citiraj:
Autor Miki9
Na solidnom NV-F70 smo odradili veličanstvene devedesete, doslovno svaki dan se nešto gledalo i snimalo, a moj stari ga je i početkom koristio za Hi-Fi. Otišao mu je prije 2 godine jedan dio za ubacivanje kazete na ladici, no srećom mi je to jedan lik popravio (drugi put!).
Vidim ovaj HS1000 nekakva manga, jedan od boljih Panasonica,
makar navodno kralj je onaj neki AG-1980, to sam si maštao nekad i negdje nabavit.
Koji setup koristiš za video capture ? Oko toga sam baš prije koji mjesec imao sa Trekkijem neobaveznu diskusiju.
|
AG-1980 ti je identican kao i HS-1000 samo je manji dimenzijama, apsoultno identicno prikazivanje slike i sve ostalo. A HS-1000 jeftiniji za bar 80 eura.
Imam dva workflow-a
1. JVC S9760E - Elgato
2. HS-1000 - ES-10 (za filter) - Pinnacle 710
NV-70 imam dva, jedan za dijelove jedan funkcionalan u super stanju i odrzavan.
Citiraj:
Autor Trekkie4
Bez brige, već sam izgnjavio i kolegu sa VHS diskusijama, čak mu i održao predavanja kako da popravi svoj VHS 
|
Bio sam škrt kupit novu gumicu pa mi je kolega rekao za sprej koji opušta gumicu i uspio ju vratit u život, no taj video na kraju je ispao kao donor video pa sam đabe to radio, no nema veze. A što se tiče kondenzatora i lošeg lema smo zajedno kolega elektroničar i ja riješili sve probleme u videima.