View Single Post
Staro 05.06.2024., 00:51   #18789
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
meni osobno, voyager se previse diskreditira s argumentima o previse fillera, odlukom da kljucni lik bude zena (svasta sam cita na sve strane), meni je osobno i dalje najdrazi dio st universea, epizode poput okrsaja s hirogenskim lovcima smjestenog u nazi milje (killing game, mislim da se zove), night, the gift i naravno scorpion su izuzetno osmisljene.
Epizoda The Gift je zapravo samo bila prilika i zadnja šansa da Jennifer Lien otprati svoj lik i službeno završi sudjelovanje u Voyageru, ali u pravilu se slažem sa većinom napisanog.

Imali su dobrih epizoda, nisam nikad rekao da je Voyager loš. Samo da nije moj favorit, i stvarno mi je žao da je glumačka postava morala proći kroz toliko turbulencije prije nego što su se "vratili" natrag na Zemlju. U stvari, znam jako puno o seriji ... kako o priči i fiktivnim tehničkim podatcima Intrepid klase i kronologiji događaja u 24. stoljeću tako i zanimljive činjenice o snimanju serije i stvarima koje su se događale iza kamera

Edit
Sjetio sam se fotki na mobu koje sam fotografirao negdje u prosincu ili početkom siječnja, pa evo ... uživajte

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 05.06.2024. u 01:15.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote