View Single Post
Staro 03.06.2024., 15:38   #3212
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Samom mobitelu imam jedan prigovor, a to je povremeni microstuttering kod tipkanja. Znači doslovce ga primjetim samom kod otvaranja tipkovnice i tipkanja. Ali ništa sad toliko često da bi me jako smetalo, tek nešto što primjećujem da moj stari OP 8T nije imao problem s tim (gboard koristim).
ista stvar mi je bila na 8 pro i sad na 12, ne svaki put ali dogodi se

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
i na OP 8T i sad na OP 10 Pro događa mi se da nakon nekog vremena ne mogu normalno punit mobitel, stavim kabel, no doslovce mi kabel za punjenje iskoči iz utora van i imam muke namještat ga. pretpostavljam da može biti do toga što mob držim u džepu i napuni se "mucicama" i tkaninom iz hlača pa ne može sjesti dobro unutra. Kako najbolje očistiti taj utor? probao sam lagano s čačkalicom, i ispuio ponešto izvadit, ali bez promjene, i dalje moram nekako fiksirat i mobitel i kabel da ga punim, s tim da mi trenutno brzo punjenje ne radi.
cesto cistim drugima (ne samo na oneplusu, svaki sa type c nakupi smeca), slobodno bolje procackaj iglom ili sa "sim eject tool" da zahvatis dno, poprilicno se stvrdne sve skupa od guranja kabla

naravno prvo ugasi mob
vacs je offline   Reply With Quote