Citiraj:
Autor Roberto
Samom mobitelu imam jedan prigovor, a to je povremeni microstuttering kod tipkanja. Znači doslovce ga primjetim samom kod otvaranja tipkovnice i tipkanja. Ali ništa sad toliko često da bi me jako smetalo, tek nešto što primjećujem da moj stari OP 8T nije imao problem s tim (gboard koristim).
|
ista stvar mi je bila na 8 pro i sad na 12, ne svaki put ali dogodi se
Citiraj:
Autor Roberto
i na OP 8T i sad na OP 10 Pro događa mi se da nakon nekog vremena ne mogu normalno punit mobitel, stavim kabel, no doslovce mi kabel za punjenje iskoči iz utora van i imam muke namještat ga. pretpostavljam da može biti do toga što mob držim u džepu i napuni se "mucicama" i tkaninom iz hlača pa ne može sjesti dobro unutra. Kako najbolje očistiti taj utor? probao sam lagano s čačkalicom, i ispuio ponešto izvadit, ali bez promjene, i dalje moram nekako fiksirat i mobitel i kabel da ga punim, s tim da mi trenutno brzo punjenje ne radi.
|
cesto cistim drugima (ne samo na oneplusu, svaki sa type c nakupi smeca), slobodno bolje procackaj iglom ili sa "sim eject tool" da zahvatis dno, poprilicno se stvrdne sve skupa od guranja kabla
naravno prvo ugasi mob